MAGYAR | ENGLISH | DEUTSCH

Debreceni Nyári Egyetem Budapesti Nyelviskolája

M Bemutatkozás

A Debreceni Nyári Egyetem Budapesti Nyelviskolája

2002 januárjában az alapításának 75. évfordulóját ünneplő Debreceni Nyári Egyetem úgy döntött, hogy a hallgatói igényeknek megfelelően Budapesten is lehetőséget biztosít a magyar nyelv tanulására saját intézményében, saját módszereivel és saját tanáraival.

A budapesti nyelviskola elsősorban a Budapesten és környékén élő, dolgozó külföldiek igényeihez igazítva, hagyományos nyelviskolaként kínálja nyelvtanfolyamait. Természetesen szívesen látjuk a kurzusainkra külföldről érkező diákokat is, de a debreceni anyaintézménnyel ellentétben Budapesten diákjaink szállásának és étkezésének megszervezésével nem foglalkozunk.

Tanáraink kivétel nélkül magyar nyelv és irodalom vagy magyar, mint idegen nyelv szakot végeztek és kellő szakmai gyakorlattal rendelkeznek a magyar nyelv oktatásának területén.

Indulásunk óta több mint 4.000 hallgató vett részt budapesti nyelviskolánk kurzusain és még sokan mások vették igénybe irodánk egyéb szolgáltatásait (pl. megvásárolható nálunk a teljes Hungarolingua tankönyv- és tananyagsorozat, amelynek alapján az oktatás folyik).

Mára a Debreceni Nyári Egyetem Budapesten is a magyar nyelvoktatás egyik meghatározó szereplője és mindent megteszünk, hogy ez a jövőben is így maradjon. Várjuk Önöket kurzusainkon egész évben Budapesten is!

M Munkatársaink

Dr. Szaffkó Péter
Igazgató

E-mail: debrecen@nyariegyetem.hu
Telefon: 0036 52 532 594
Siklósi Zoltán
Irodavezető - Budapest

E-mail: budapest@nyariegyetem.hu
Telefon: 0036 1 320 5751
Handy: 0036 30 928 65 77
Helmeczi Boglárka
Irodavezető,
Gazdasági menedzser

E-mail: debrecen@nyariegyetem.hu
Telefon: 0036 52 532 594

M Tanáraink

Andorka Krisztina
Andreisik Tibor
Barta László
Bartus Eszter
Birta Katalin
Bor Gyöngyvér
Fazekas-Nagy Ildikó
Székely Orsolya
Szloboda Katalin
Vidák Anita
Zsemberovszky Zita

Keress bennünket a Facebookon!